Çözüldü Steam giriş yapamama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MarbleFade

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorun çözüldü saçma bir şekilde hesabıma defalarca kez oturum açmaya zorladım ve açıldı sorun yok rahatsızlık verdiğim için özür dilerim şu başlığıda düzeltirseniz sevinirim iyi forumlar. :)
Bugün saat 01:30'dan beri steam hesabıma giriş yapamamaktayım her şeyi denedim üstelik Steam Guard'da var telefon numaramda kayıtlı şifreyi değiştir diyorum telefona onay kodu geliyor yazıyorum bu hatayı veriyor.

steamsorunu.png

Resmi siteden giriş yapmaya çalışıyorum oturum aç tuşuna basıyorum yükleme işareti dönüyor ve hiç bir şey olmadan gene oturum aç butonu geliyor.

steamsorunu2.png

Bilgisayarımdan girmeye çalıştığımda ise uzun bir süre ''Bağlanılan Steam Hesabı : (kullanıcı adı)'' şeklinde sürüyor ve sonradan bağlanmıyor, çevrimdışı modda çalışıyor ama bir türlü çevrimiçi olarak bağlanamıyorum hesabıma.

Steam servislerinden duruma baktım her şey normal hiç bir sıkıntı yok steam genelinde

Korkutuyor bu durum beni bende mi acaba bu hack olaylarının kurbanı oldum veya steam hesabım tamamen kapatıldı mı... iş ciddileşirse gerçekten aramam gereken veya yardım istemem gereken bir yer varsa söyleyin lütfen, şu anda tek aklıma gelen ticket atmak, bilmiyorum lütfen yardım edin @Recep Baltaş @Ali Güngör

Arkadaşlar yeni bir hesap açtım ve girdim benim hesaba kesin bir şeyler oluyor iyice endişelenmeye başlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı