Steam giriş yapılan ilçeler farklı

Metehan A.

Hectopat
Torbalı'da yaşıyorum ama Steam kayıtlarına baktığımda Torbalı hariç; Alaçatı, Aydın, Muğla, İzmir, Tire var. Fransa da var ama nedeni var bunun.
Speedtest'e girdiğimde bazen Sokenet (Aydın), bazen Manisa'ya bağlanıyor ve ortalama 8-10 ping alıyorum yani bu yüzden mi sizce?
Neden Torbalı değil? Bunu da cevaplarsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• ss.PNG
    ss.PNG
    403,1 KB · Görüntüleme: 101
  • ssdsds.PNG
    ssdsds.PNG
    415,7 KB · Görüntüleme: 95
  • sss.PNG
    sss.PNG
    383,2 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:
Torbalı'da yaşıyorum ama Steam kayıtlarına baktığımda Torbalı hariç; Alaçatı, Aydın, Muğla, İzmir, Tire var. Fransa da var ama nedeni var bunun.
Speedtest'e girdiğimde bazen Sokenet (Aydın), bazen Manisa'ya bağlanıyor ve ortalama 8-10 ping alıyorum yani bu yüzden mi sizce?
Neden Torbalı değil? Bunu da cevaplarsanız sevinirim.
Bu steam'ın kendi yaptığı bir güvenlik sistemi olabilir. Geçenlerde de böyle bir konu açılmıştı. Bende de böyle. Steam hesabımı çalamaz hiç kimse buna eminim yani. Kendi epostamın bile benden daha çok güvence şekli var... :D Rahat olsun içiniz.

Bu Steam'ın kendi yaptığı bir güvenlik sistemi olabilir. Geçenlerde de böyle bir konu açılmıştı. Bende de böyle. Steam hesabımı çalamaz hiç kimse buna eminim yani. Kendi epostamın bile benden daha çok güvence şekli var... :D rahat olsun içiniz.

Bende eminim ama hani kendi ilçemin sunucusundan girebilme şansım varsa öyle yapayım diye.
Steam giriş geçmişine nasıl baktınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı