3 372328 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.335 Çözümler 11 17 Şubat 2023 #1 Steam'ı silip yükledim, PC'yi restart da yaptım aynı bu hatayı alıyorum; Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2023
Çözüm HakanXD 17 Şubat 2023 372328 dedi: Steam'ı silip yükledim, PC'yi restart da yaptım aynı bu hatayı alıyorum; Eki Görüntüle 1672171 Genişletmek için tıkla... Steam'e sağtık ozellikler bin klasoru glddriverquery64 dosyasını silin hocam tekrar Steam'i acinca duzelmesi lazim.
372328 dedi: Steam'ı silip yükledim, PC'yi restart da yaptım aynı bu hatayı alıyorum; Eki Görüntüle 1672171 Genişletmek için tıkla... Steam'e sağtık ozellikler bin klasoru glddriverquery64 dosyasını silin hocam tekrar Steam'i acinca duzelmesi lazim.
Ö ÖmerLütfiYT Yoctopat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #11 fevzikyr dedi: Kanka olmadı bu gene aynı hata. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hiçbir şey silmene gerek yok. Şifreyi veya kullanıcı adını kopyalayıp yapıştırıyorsan olmuyor. Normal yazmayı dene bende öyle girdi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2024 Artı -1 Eksi
fevzikyr dedi: Kanka olmadı bu gene aynı hata. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hiçbir şey silmene gerek yok. Şifreyi veya kullanıcı adını kopyalayıp yapıştırıyorsan olmuyor. Normal yazmayı dene bende öyle girdi.
Mırnav Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 612 Çözümler 5 22 Haziran 2024 #12 ÖmerLütfiYT dedi: Çözdüm hiçbir şey silmene gerek yok. Şifreyi veya kullanıcı adını kopyalayıp yapıştırıyorsan olmuyor. Normal yazmayı dene bende öyle girdi. Genişletmek için tıkla... Çalışmadı Artı 0 Eksi
ÖmerLütfiYT dedi: Çözdüm hiçbir şey silmene gerek yok. Şifreyi veya kullanıcı adını kopyalayıp yapıştırıyorsan olmuyor. Normal yazmayı dene bende öyle girdi. Genişletmek için tıkla... Çalışmadı
anldrumzz Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #13 Aynı hata devam ediyor Artı 0 Eksi
Sedatistaken Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #14 ÖmerLütfiYT dedi: Çözdüm hiçbir şey silmene gerek yok. Şifreyi veya kullanıcı adını kopyalayıp yapıştırıyorsan olmuyor. Normal yazmayı dene bende öyle girdi. Genişletmek için tıkla... Helal olsun kanka iyi çözdün Artı 0 Eksi
ÖmerLütfiYT dedi: Çözdüm hiçbir şey silmene gerek yok. Şifreyi veya kullanıcı adını kopyalayıp yapıştırıyorsan olmuyor. Normal yazmayı dene bende öyle girdi. Genişletmek için tıkla... Helal olsun kanka iyi çözdün
Musap Tarhan Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 279 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus RX 6600 DUAL-RX6600-8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı / Intel Core i3 12100F / 2X XPG 8GB (1x8GB) Gammix D30 Kırmızı DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram / ASUS PRIME H610M-K D4 / Crucial 500GB P3 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 1900MB Yazma) / Power Boost BST-ATX650WEU Fury 650W 80+ APFC 12cm Fanlı ATX Power Supply Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #15 Mırnav dedi: Çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam hatırla diye bir tik var ben onu kaldırıp denediğimde oldu bir onu deneyin biraz geç oldu ama. Artı 0 Eksi
Mırnav dedi: Çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam hatırla diye bir tik var ben onu kaldırıp denediğimde oldu bir onu deneyin biraz geç oldu ama.
muhammedst_35 Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 955 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #16 HakanXD dedi: Steam'e sağtık ozellikler bin klasoru glddriverquery64 dosyasını silin hocam tekrar Steam'i acinca duzelmesi lazim. Genişletmek için tıkla... hocam konuyu biraz hortlatıyorum ama bu klasöre nereden ulaşacağız bulamadım da bir türlü Artı 0 Eksi
HakanXD dedi: Steam'e sağtık ozellikler bin klasoru glddriverquery64 dosyasını silin hocam tekrar Steam'i acinca duzelmesi lazim. Genişletmek için tıkla... hocam konuyu biraz hortlatıyorum ama bu klasöre nereden ulaşacağız bulamadım da bir türlü
Enoli1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 1.196 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #17 muhammedst_35 dedi: hocam konuyu biraz hortlatıyorum ama bu klasöre nereden ulaşacağız bulamadım da bir türlü Genişletmek için tıkla... Steam'in dosya konumuna girip bin klasörüne gireceksiniz hocam bu kadar basit orada duruyor o dosya. Artı 0 Eksi
muhammedst_35 dedi: hocam konuyu biraz hortlatıyorum ama bu klasöre nereden ulaşacağız bulamadım da bir türlü Genişletmek için tıkla... Steam'in dosya konumuna girip bin klasörüne gireceksiniz hocam bu kadar basit orada duruyor o dosya.
muhammedst_35 Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 955 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #18 Enoli1 dedi: Steam'in dosya konumuna girip bin klasörüne gireceksiniz hocam bu kadar basit orada duruyor o dosya. Genişletmek için tıkla... Benim dikkatsizliğim. Tamamdır hallettim teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Enoli1 dedi: Steam'in dosya konumuna girip bin klasörüne gireceksiniz hocam bu kadar basit orada duruyor o dosya. Genişletmek için tıkla... Benim dikkatsizliğim. Tamamdır hallettim teşekkür ederim