HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Ben bir grup oluşturdum. Bu grubunun tagını CS:GO'da kullanmak istiyorum ama gözükmüyor. Nasıl yapabilirim?
Merhabalar. Ben bir grup oluşturdum. Bu grubunun tagını CS:GO'da kullanmak istiyorum ama gözükmüyor. Nasıl yapabilirim?
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 19 Nisan 2021 #2 HalePlace dedi: Merhabalar. Ben bir grup oluşturdum. Bu grubunun tagını CS:GO'da kullanmak istiyorum ama gözükmüyor. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Grup ayarlarından kısaltma oluşturdunuz mu?
HalePlace dedi: Merhabalar. Ben bir grup oluşturdum. Bu grubunun tagını CS:GO'da kullanmak istiyorum ama gözükmüyor. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Grup ayarlarından kısaltma oluşturdunuz mu?
Özgür2345 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 54 19 Nisan 2021 #3 Oyundan çıkıp Steam'ı aç kapa yapıp oyuna giriniz takım etiketi kısmında gözükücektir. m47 dedi: Grup ayarlarından kısaltma oluşturdunuz mu? Eki Görüntüle 981766 Genişletmek için tıkla... Oluşturmadan açılmıyor galiba.
Oyundan çıkıp Steam'ı aç kapa yapıp oyuna giriniz takım etiketi kısmında gözükücektir. m47 dedi: Grup ayarlarından kısaltma oluşturdunuz mu? Eki Görüntüle 981766 Genişletmek için tıkla... Oluşturmadan açılmıyor galiba.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 19 Nisan 2021 #4 Özgür2345 dedi: Oyundan çıkıp Steam'ı aç kapa yapıp oyuna giriniz takım etiketi kısmında gözükücekdir. Oluşturmadan açılmıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Olabilir belki kullanımda olan kısaltmayı kullanıp hata vermiştir farkına varmamıştır.
Özgür2345 dedi: Oyundan çıkıp Steam'ı aç kapa yapıp oyuna giriniz takım etiketi kısmında gözükücekdir. Oluşturmadan açılmıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Olabilir belki kullanımda olan kısaltmayı kullanıp hata vermiştir farkına varmamıştır.
Özgür2345 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 54 19 Nisan 2021 #5 m47 dedi: Olabilir belki kullanımda olan kısaltmayı kullanıp hata vermiştir farkına varmamıştır. Genişletmek için tıkla... Hmm bilmiyordum teşekkürler.
m47 dedi: Olabilir belki kullanımda olan kısaltmayı kullanıp hata vermiştir farkına varmamıştır. Genişletmek için tıkla... Hmm bilmiyordum teşekkürler.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #6 Özgür2345 dedi: Oyundan çıkıp Steam'ı aç kapa yapıp oyuna giriniz takım etiketi kısmında gözükücektir. Oluşturmadan açılmıyor galiba. Genişletmek için tıkla... m47 dedi: Grup ayarlarından kısaltma oluşturdunuz mu? Eki Görüntüle 981766 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Aç kapa yaptım Steam'i düzeldi.
Özgür2345 dedi: Oyundan çıkıp Steam'ı aç kapa yapıp oyuna giriniz takım etiketi kısmında gözükücektir. Oluşturmadan açılmıyor galiba. Genişletmek için tıkla... m47 dedi: Grup ayarlarından kısaltma oluşturdunuz mu? Eki Görüntüle 981766 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Aç kapa yaptım Steam'i düzeldi.
Özgür2345 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 54 19 Nisan 2021 #7 HalePlace dedi: Teşekkürler. Aç kapa yaptım Steam'i düzeldi. Genişletmek için tıkla... Çözüldü yapar mısın?
HalePlace dedi: Teşekkürler. Aç kapa yaptım Steam'i düzeldi. Genişletmek için tıkla... Çözüldü yapar mısın?