Steam GTA 3 ve Vice City mod kurulmuyor

İşletim sistemi
Windows 11
Yer
Ohio
Mod kuruyorum çalışmıyor. Bazılarında oyun hiç açmıyor, bazılarında açıyor ama çalışmıyor. Ne yapmam gerek? Downgrade gibi bir şey varsa nasıl yapabilirim sadece Türkçe yama kurabilidim. Korsan mı indireyim orada kuruluyor diyorlar ama korsan olmadan çözüm yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mod kuruyorum çalışmıyor. Bazılarında oyun hiç açmıyor, bazılarında açıyor ama çalışmıyor. Ne yapmam gerek? Downgrade gibi bir şey varsa nasıl yapabilirim sadece Türkçe yama kurabilidim. Korsan mı indireyim orada kuruluyor diyorlar ama korsan olmadan çözüm yok mu?

Hocam bende de FPS sorunu var şu Remastered çıksada sıkıntısız oynayabilsek.

Hocam bende de FPS sorunu var şu Remastered çıksada sıkıntısız oynayabilsek.

Frame limiter kapatırsan düzelebilir.

GTA SA Steam sürümünde bende de çöküyordu. V1 yapıp Cleo kurdum, çökmeler düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı