1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 23 Haziran 2020 #1 Oyunu çok önceden almıştım. Sonra hatta iki ayrı oyunu birleştirmişlerdi bu yıl. Fakat önceden kütüphanemde gözüken CD anahtarı, artık gözükmüyor. Nereden görebilirim?
Oyunu çok önceden almıştım. Sonra hatta iki ayrı oyunu birleştirmişlerdi bu yıl. Fakat önceden kütüphanemde gözüken CD anahtarı, artık gözükmüyor. Nereden görebilirim?
C Chucky47 Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #2 Kütüphaneden sağ tık yapıp yönete bastığın kısımda gözükmesi lazım.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 23 Haziran 2020 #3 Chucky47 dedi: Kütüphaneden sağ tık yapıp yönete bastığın kısımda gözükmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor.
Chucky47 dedi: Kütüphaneden sağ tık yapıp yönete bastığın kısımda gözükmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor.
C Chucky47 Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #4 Oyun bende de bulunuyor. Hatırladığım kadarıyla Complete Edition olduktan sonra CD anahtarını göstermiyordu. Açılışta CD anahtarımı istiyor?
Oyun bende de bulunuyor. Hatırladığım kadarıyla Complete Edition olduktan sonra CD anahtarını göstermiyordu. Açılışta CD anahtarımı istiyor?
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 23 Haziran 2020 #5 Chucky47 dedi: Oyun bende de bulunuyor. Hatırladığım kadarıyla Complete Edition olduktan sonra CD anahtarını göstermiyordu. Açılışta CD anahtarımı istiyor? Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim indirmeyi. Fakat gözüme çarptı oraya bakarken.
Chucky47 dedi: Oyun bende de bulunuyor. Hatırladığım kadarıyla Complete Edition olduktan sonra CD anahtarını göstermiyordu. Açılışta CD anahtarımı istiyor? Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim indirmeyi. Fakat gözüme çarptı oraya bakarken.
C Chucky47 Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #6 Sorun yok o zaman Ben bir ara indirmiştim Complete Edition ve CD anahtarı istememişti sanırım. Kaldırmış olabilirler güncellemeden sonra.
Sorun yok o zaman Ben bir ara indirmiştim Complete Edition ve CD anahtarı istememişti sanırım. Kaldırmış olabilirler güncellemeden sonra.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 23 Haziran 2020 #7 Oyun su an bende yüklü, fakat eskisi gibi oyun anahtari görünmüyor. Bunun sebebi muhtemelen oyunun GFWL'dan sonra direkt Social Club'a baglanmasindan kaynaklaniyor. GTA 5 icin oyun anahtari görünmüyordu mesela.
Oyun su an bende yüklü, fakat eskisi gibi oyun anahtari görünmüyor. Bunun sebebi muhtemelen oyunun GFWL'dan sonra direkt Social Club'a baglanmasindan kaynaklaniyor. GTA 5 icin oyun anahtari görünmüyordu mesela.