Steam GTA 4 farklı RGSC hesabı ile giriş yapma

uzmannejmi

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Benim Steam hesabımda GTA 4 var. Önceden farklı bir Social Club hesabı ile oyuna giriyordum. Şimdi tekrar yükleyeceğim fakat eski Social Club E-postamı falan hatırlamıyorum. Yeni bir Social Club açsam ondan devam etsem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef. Hnagi Social Club hesabıyla ilişkilendirdiysen o hesapla giremk zorundasın. Ama sanırsam otomatik bağlanıyodu Social Club'a. Eğer bağlanırsa "HOME" tuşuna basıp ordaki sağ üstte çark simgesi olacak ona basın ve e-postanızı görebilirsiniz.

Malesef. Hnagi Social Club hesabıyla ilişkilendirdiysen o hesapla giremk zorundasın. Ama sanırsam otomatik bağlanıyodu Social Club'a. Eğer bağlanırsa "HOME" tuşuna basıp ordaki sağ üstte çark simgesi olacak ona basın ve e-postanızı görebilirsiniz.
Benim bildiğim GTA 4'te "HOME" tuşuna basınca Games For Windows Live açılıyor. @FlameoN

Ben daha önce Steam'den GTA 4 oynamadığım için kusura bakma. GTA 5'te öyle ama Social Club açılıyor. GTA 4'ü bilmiyordum. Peki Games For Widnows Live'a hangi e-postayla kaydolduğunu biliyor musun?

Aynı hesap ile oynamak zorundasın. Şifreyi unuttuysan kurtarabilirsin ama e-postayı unuttuysan kurtarma yolun yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı