Tonto Hectopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2015 #1 Bugün Steam'den GTA 4 aldım ve indirdim ancak oyunu açamıyorum. Başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Bugün Steam'den GTA 4 aldım ve indirdim ancak oyunu açamıyorum. Başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Cebrail Ekici Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 305 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2015 #2 Kardeşim internette arattığımda böyle bir video buldum umarım sorununu çözer. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2016
Kardeşim internette arattığımda böyle bir video buldum umarım sorununu çözer. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et