E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #1 Kodu girdiğimde bu hatayı alıyorum. GTA'yı yükleyip silmiştim tekrar yükledim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2023
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.464 Çözümler 775 6 Ocak 2023 #2 eemirglr dedi: GTA'yı yükleyip silmiştim tekrar yükledim. Genişletmek için tıkla... Oyunu etkinlestirdiginiz hesaba girdiginizden emin misiniz? Artı 0 Eksi
eemirglr dedi: GTA'yı yükleyip silmiştim tekrar yükledim. Genişletmek için tıkla... Oyunu etkinlestirdiginiz hesaba girdiginizden emin misiniz?
KS KS E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #3 reptile dedi: Oyunu etkinlestirdiginiz hesaba girdiginizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet Epic Games'te vardı o farklı hesapta ama sonradan Steam'den aldım ilk yüklediğimde yeni hesap açtım sorunsuz girdim sonradan sildim geri yüklediğimdeyse bu hatayı verdi. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Oyunu etkinlestirdiginiz hesaba girdiginizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet Epic Games'te vardı o farklı hesapta ama sonradan Steam'den aldım ilk yüklediğimde yeni hesap açtım sorunsuz girdim sonradan sildim geri yüklediğimdeyse bu hatayı verdi.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.464 Çözümler 775 7 Ocak 2023 #4 Steam'den oyun dosyalarini dogrulamayi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #5 reptile dedi: Steam'den oyun dosyalarini dogrulamayi deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim gene aynı hata Artı 0 Eksi
reptile dedi: Steam'den oyun dosyalarini dogrulamayi deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim gene aynı hata