Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #41 Valve dedi: Hocam o oyunların hepsi bende mevcut . Genişletmek için tıkla... Tamam hocam nasip.
anllkan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 285 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #42 Hocam 10 tlye epic games hesabı veriyim spotify param çıksın yeter
Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #43 anllkan dedi: Hocam 10 TL'ye Epic Games hesabı veriyim Spotify param çıksın yeter Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam ama ben ya alıp pişman olacağım ya almayıp pişman olacağım Arkadaşlar peki oyunun her yerinde müstehcenlik var mı? Valve dedi: Hocam o oyunların hepsi bende mevcut . Genişletmek için tıkla... Hocam siz oynadınız mı?
anllkan dedi: Hocam 10 TL'ye Epic Games hesabı veriyim Spotify param çıksın yeter Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam ama ben ya alıp pişman olacağım ya almayıp pişman olacağım Arkadaşlar peki oyunun her yerinde müstehcenlik var mı? Valve dedi: Hocam o oyunların hepsi bende mevcut . Genişletmek için tıkla... Hocam siz oynadınız mı?
anllkan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 285 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #44 Yunus mrk dedi: Sağ olun hocam ama ben ya alıp pişman olacağım ya almayıp pişman olacağım Arkadaşlar peki oyunun her yerinde müstehcenlik var mı? Hocam siz oynadınız mı? Genişletmek için tıkla... Alıp neden pişman olasınız ki hocam toplamda 130 saat offline 60 70 saat arası online sürem var oynamadıysanız bayağı sarar bence.
Yunus mrk dedi: Sağ olun hocam ama ben ya alıp pişman olacağım ya almayıp pişman olacağım Arkadaşlar peki oyunun her yerinde müstehcenlik var mı? Hocam siz oynadınız mı? Genişletmek için tıkla... Alıp neden pişman olasınız ki hocam toplamda 130 saat offline 60 70 saat arası online sürem var oynamadıysanız bayağı sarar bence.
Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #45 anllkan dedi: Alıp neden pişman olasınız ki hocam toplamda 130 saat offline 60 70 saat arası Online sürem var oynamadıysanız bayağı sarar bence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam alsam indirime girer almasam girmez anlamında dedim. Hocam ben bir de rp için istiyordum ama istediğim sunucu ayrı paralıymış o yüzden vazgeçtim indirme girerse düşünebilirim.
anllkan dedi: Alıp neden pişman olasınız ki hocam toplamda 130 saat offline 60 70 saat arası Online sürem var oynamadıysanız bayağı sarar bence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam alsam indirime girer almasam girmez anlamında dedim. Hocam ben bir de rp için istiyordum ama istediğim sunucu ayrı paralıymış o yüzden vazgeçtim indirme girerse düşünebilirim.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.070 Çözümler 52 24 Nisan 2021 #46 Yunus mrk dedi: Yakın zamanda GTA 5 indirime girer mi Steam'de? Sizce şu an yüzde 25'de alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Discord bakarsanız bir şey yazdım.
Yunus mrk dedi: Yakın zamanda GTA 5 indirime girer mi Steam'de? Sizce şu an yüzde 25'de alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Discord bakarsanız bir şey yazdım.
Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #47 st_140523 dedi: Hocam Discord bakarsanız bir şey yazdım. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam. st_140523 dedi: Hocam Discord bakarsanız bir şey yazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam DC bakar mısınız?
st_140523 dedi: Hocam Discord bakarsanız bir şey yazdım. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam. st_140523 dedi: Hocam Discord bakarsanız bir şey yazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam DC bakar mısınız?