R raven04 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 157 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Mart 2020 #1 Arkadaşlar GTA 5 almayı düşünüyorum indirim tarihi hakkında bilgisi olan var mı?
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 17 Mart 2020 #2 raven04 dedi: Arkadaşlar GTA 5 almayı düşünüyorum indirim tarihi hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Durmaplay ile alabilirsin. 85 ₺ Hesap değil koddur. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2020 Artı 0 Eksi
raven04 dedi: Arkadaşlar GTA 5 almayı düşünüyorum indirim tarihi hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Durmaplay ile alabilirsin. 85 ₺ Hesap değil koddur.
Aidra Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2020 #3 raven04 dedi: Arkadaşlar GTA 5 almayı düşünüyorum indirim tarihi hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bahar ve yaz indirimleri yaklaştı bekleyebilirsiniz ben oyunu yaz indiriminde 50 TL'e almıştım siz düşünün. Artı 0 Eksi
raven04 dedi: Arkadaşlar GTA 5 almayı düşünüyorum indirim tarihi hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bahar ve yaz indirimleri yaklaştı bekleyebilirsiniz ben oyunu yaz indiriminde 50 TL'e almıştım siz düşünün.
KS KS R raven04 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 157 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Mart 2020 #4 Silinen üye dedi: DurmaPlay ile alabilirsin. 85 ₺ hesap değil koddur. Genişletmek için tıkla... Grand Theft Auto V, Rockstar Games GTA 5 satın al. Grand Theft Auto V pc oyunu için Rockstar cd key satın alabilirsiniz. En ucuz GTA Online Card satış sitesi. www.durmaplay.com . Bu ürün değil mi? Bir de Steam'a kod geliyor biz aktifmi ediyoruz? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: DurmaPlay ile alabilirsin. 85 ₺ hesap değil koddur. Genişletmek için tıkla... Grand Theft Auto V, Rockstar Games GTA 5 satın al. Grand Theft Auto V pc oyunu için Rockstar cd key satın alabilirsiniz. En ucuz GTA Online Card satış sitesi. www.durmaplay.com . Bu ürün değil mi? Bir de Steam'a kod geliyor biz aktifmi ediyoruz?
Vittorio03 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 873 Çözümler 7 29 Eylül 2020 #5 Oyunu bedava almadınmı derdim ama sende çok haklısın . Epic maalsef steam gibi bir paltform değil bizde mecburen oradan aldık . Artı 0 Eksi
Oyunu bedava almadınmı derdim ama sende çok haklısın . Epic maalsef steam gibi bir paltform değil bizde mecburen oradan aldık .
KS KS R raven04 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 157 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Ekim 2020 #6 Vittorio03 dedi: Oyunu bedava almadın mı derdim ama sende çok haklısın. Epic maalsef Steam gibi bir paltform değil bizde mecburen oradan aldık. Genişletmek için tıkla... Steam'dan almıştım 2 hafta sonra ücretsiz oldu. Artı 0 Eksi
Vittorio03 dedi: Oyunu bedava almadın mı derdim ama sende çok haklısın. Epic maalsef Steam gibi bir paltform değil bizde mecburen oradan aldık. Genişletmek için tıkla... Steam'dan almıştım 2 hafta sonra ücretsiz oldu.