Nonam Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #1 Steam'dan birkaç ay önce GTA 5 satın aldım ancak yüklemedim. Bugün ise Rockstar hesabıma oyunu eklemek istediğimde kod kullanılmış hatası aldım acaba Steam'den alınan GTA 5'in kodu Rockstar Games'de geçerli değil mi, geçerli ise ne yapmam gerekir. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Steam'dan birkaç ay önce GTA 5 satın aldım ancak yüklemedim. Bugün ise Rockstar hesabıma oyunu eklemek istediğimde kod kullanılmış hatası aldım acaba Steam'den alınan GTA 5'in kodu Rockstar Games'de geçerli değil mi, geçerli ise ne yapmam gerekir.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.483 Çözümler 776 9 Aralık 2020 #2 Steam üzerinden aldıysanız, oyunu Steam'den indirip girmeniz gerekiyor. Böylece oyun direkt Social Club hesabınıza bağlanacak.
Steam üzerinden aldıysanız, oyunu Steam'den indirip girmeniz gerekiyor. Böylece oyun direkt Social Club hesabınıza bağlanacak.
Nonam Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #3 reptile dedi: Steam üzerinden aldıysanız, oyunu Steam'den indirip girmeniz gerekiyor. Böylece oyun direkt Social Club hesabınıza bağlanacak. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
reptile dedi: Steam üzerinden aldıysanız, oyunu Steam'den indirip girmeniz gerekiyor. Böylece oyun direkt Social Club hesabınıza bağlanacak. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.