JEASHU Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 92 Çözümler 1 25 Mart 2021 #1 Merhabalar, ben Steam'dan GTA 5 aldım. Arkadaşım da kullanıyordu hesabı. O girmiş Social Club hesabı o hesabın bilgileri var fakat hesabı değiştirmek ve kendi hesabımı girmek istiyorum. Ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz? Bütün bilgiler var. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2021
Merhabalar, ben Steam'dan GTA 5 aldım. Arkadaşım da kullanıyordu hesabı. O girmiş Social Club hesabı o hesabın bilgileri var fakat hesabı değiştirmek ve kendi hesabımı girmek istiyorum. Ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz? Bütün bilgiler var.
ykH8eqLN Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 6 25 Mart 2021 #2 1 satın alım 1 hesaba bağlanıyor diye biliyorum. Yani değiştiremezsin. Artı 0 Eksi
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #3 Social hesabı Steam'e girilince kalıcı şekilde o hesaba bağlı kalır. Değiştiremezsiniz. Ama yine de destek bölümüne başvurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Social hesabı Steam'e girilince kalıcı şekilde o hesaba bağlı kalır. Değiştiremezsiniz. Ama yine de destek bölümüne başvurabilirsiniz.