Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.229 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Steam'den GTA 5 satın aldım ama error veriyor acilmiyor. Dogrularım yine aynı hatayı veriyor. Dosya Ekleri IMG_20220529_111206.jpg 159,2 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba. Steam'den GTA 5 satın aldım ama error veriyor acilmiyor. Dogrularım yine aynı hatayı veriyor.
Inserter Decapat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #2 Çözüldü: GTA 5 "Unable to launch Game, please verify your Game data" hatası Unable to launch Game, please verify your Game data diye bir hata alıyorum. DNS'yi otomatik yaptım. Oyunun belgelerim klasöründeki dosyalarını sildim. Verify da yaptım doğruladım ama yine de aynı hatayı alıyorum. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Çözüldü: GTA 5 "Unable to launch Game, please verify your Game data" hatası Unable to launch Game, please verify your Game data diye bir hata alıyorum. DNS'yi otomatik yaptım. Oyunun belgelerim klasöründeki dosyalarını sildim. Verify da yaptım doğruladım ama yine de aynı hatayı alıyorum. www.technopat.net