Suat KRMNC Hectopat Katılım 4 Eylül 2013 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2013 #1 Merhabalar ben Güneş. Ben bir arkadaşıma Steam yaz indiriminde 5 Dolar'a GTA IV almıştım ama o zamandan beri kendisine CD key gelmemiş, ne yapması lazım. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar ben Güneş. Ben bir arkadaşıma Steam yaz indiriminde 5 Dolar'a GTA IV almıştım ama o zamandan beri kendisine CD key gelmemiş, ne yapması lazım. Şimdiden teşekkürler.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 4 Eylül 2013 #2 Hediye et olarak mı aldınız? Yoksa kendinize mi satın aldınız? Eğer kendinize diye aldıysanız, ona CD key gitmemesi çok doğal.
Hediye et olarak mı aldınız? Yoksa kendinize mi satın aldınız? Eğer kendinize diye aldıysanız, ona CD key gitmemesi çok doğal.
Suat KRMNC Hectopat Katılım 4 Eylül 2013 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2013 #3 Hayır arkadaşıma hediye ettim ama cd key gitmemiş. Ben de aldım ama bana alır almaz key verdi.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2013 #4 gusine02 dedi: Hayır arkadaşıma hediye ettim ama cd key gitmemiş.Bende aldım ama bana alır almaz key verdi. Genişletmek için tıkla... E-mail adresinde vs. bir hata mı yaptınız acaba? Normal şartlarda hemen gitmesi gerekirdi. E-mail adresi doğruysa Steam ile irtibata geçin.
gusine02 dedi: Hayır arkadaşıma hediye ettim ama cd key gitmemiş.Bende aldım ama bana alır almaz key verdi. Genişletmek için tıkla... E-mail adresinde vs. bir hata mı yaptınız acaba? Normal şartlarda hemen gitmesi gerekirdi. E-mail adresi doğruysa Steam ile irtibata geçin.
Suat KRMNC Hectopat Katılım 4 Eylül 2013 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2013 #5 Direk Steam hesabına hediye ettim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Eylül 2013 #6 Steam destek ile iletişime geç. Ayrıca Hediyeleri yönet dediğinde daha önce ettiğini hediyeleri vs görebilirsin.
Steam destek ile iletişime geç. Ayrıca Hediyeleri yönet dediğinde daha önce ettiğini hediyeleri vs görebilirsin.