3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Aralık 2020 #11 Nasıl TruckersMP bir mod, MTA'da öyle.
A AhmetGTX960m Hectopat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #12 SalihCinar dedi: İşlemden kastım oyuna Downgrade yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok downgrade yapmadım. Sanırım SA:MP downgrade istiyor ama MTA güncel Steam sürümü ile uyumlu.
SalihCinar dedi: İşlemden kastım oyuna Downgrade yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok downgrade yapmadım. Sanırım SA:MP downgrade istiyor ama MTA güncel Steam sürümü ile uyumlu.
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.817 Makaleler 5 Çözümler 23 24 Aralık 2020 #13 AhmetGTX960m dedi: Yok downgrade yapmadım. Sanırım SA:MP downgrade istiyor ama MTA güncel Steam sürümü ile uyumlu. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler. Satın almayı düşünüyordum fakat online girilemediğini düşündüğüm için almıyordum. Hemen sipariş veriyorum.
AhmetGTX960m dedi: Yok downgrade yapmadım. Sanırım SA:MP downgrade istiyor ama MTA güncel Steam sürümü ile uyumlu. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler. Satın almayı düşünüyordum fakat online girilemediğini düşündüğüm için almıyordum. Hemen sipariş veriyorum.
A AhmetGTX960m Hectopat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #14 Radeon RX 5500M dedi: Bende Steam'den GTA SA aldım, MTA'da bir sorun yok. Arada da CS rekabetçi giriyoruz arkadaşlarla hiçbir problem yok için rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Steam'den ekleyebilir misin beni?
Radeon RX 5500M dedi: Bende Steam'den GTA SA aldım, MTA'da bir sorun yok. Arada da CS rekabetçi giriyoruz arkadaşlarla hiçbir problem yok için rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Steam'den ekleyebilir misin beni?