Steam Guard açılırsa 14 gün takas banı alınır mı?

ahmet164632

Hectopat
Daha fazla  
Önceden hesabımda Steam Guard aktifti fakat birkaç gün sonra telefonumdan sildim. Şimdi tekrardan aktifleştirmek istiyorum. Bu Steam Guard'ı etkinleştirdiğim andaki 14 gün pazar yasaklamasında takas vs yapabilir miyim? Çünkü bet sitelerinden her gün skin çektiğimden kötü etkileyebilir.

Steam Guard'ı kaldırıp tekrar eklediğinizde hesabınız pazardan otomatik olarak 14 gün yasaklanıyor, buna takas da dahil.

Steam Guard'ı kaldırıp tekrar eklediğinizde hesabınız pazardan otomatik olarak 14 gün yasaklanıyor, buna takas da dahil.

Hocam elimde 70+30TL'lik skinler var onları satmak için böyle bir şey yapacaktım. Fakat şu an hiç yapasım kalmadı

Hocam elimde 70+30TL'lik skinler var onları satmak için böyle bir şey yapacaktım. Fakat şu an hiç yapasım kalmadı
Steam özellikle hesabın çalınmasına karşı çok etkili yöntemler sunuyor, bu uygulamada onun bir parçası maalesef yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…