Steam Guard kodlarına erişimi kaybetmek

332655

Hectopat
Merhabalar,

Sorunum şudur ki:

Steam hesabıma telefondan aldığım Steam Guard kodları ile giriyordum.

Ne yazık ki 2 gün önce telefonu formatladığımdan dolayı artık Steam Guard kodları alamıyorum. Kurtarmaya çalıştığımda telefon onay kodu istiyor ki ama o telefon hattım da kapalı. Bu sefer r ile başlayan kurtarma kodu istiyor, onu da hatırlamıyorum. Steam Destek ile iletişime geçtim, çok yavaş yanıt veriyor, hesabımı kurtaramıyorum. Bildiğiniz bir çözüm yöntemi falan varsa belirtirseniz sevinirim.

Steam destek sorunsuz yardım ediyor 4 kere başıma geldi dediğiniz olay şuan bile telefonum tamirde fakat Steam desteğe telefon onaylamamı e-postaya çevirmek istiyorum yazıp e-postanızı yazıp gönderirseniz yardımcı olacaktırlar, bakiye vs. yatırdıysanız sizden hangi karttan yatırdığınızı vs. bir kaç doğrulama sorusu soracaklar örneğin ininalden yatırdınız. Daha sonra e-postanıza gelecek doğrulama kodu üzerinden giriş yapabilirsiniz ve en son 2 hafta önce ulaşmıştım Steam desteğe en fazla 12 saat içerisinde cevap veriyorlar o kadar yavaş olmaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…