Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, Steam hesabımı arkadaşıma verdim. Guard kodu kapalı olmasına rağmen ondan guard kodu istiyor. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2021
Arkadaşlar merhaba, Steam hesabımı arkadaşıma verdim. Guard kodu kapalı olmasına rağmen ondan guard kodu istiyor. Yardım eder misiniz?
Rott05 Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 82 Çözümler 2 Yer kafa nerde biz orda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek bilgisayar mühendisi 30 Aralık 2021 #2 Farklı bir IP'den giriş yapıldığında istemesi beklenebilir.
yujirox Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 167 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #3 Guard değil de e-posta olabilir o.
Xankai Sofestai Kilopat Katılım 23 Mart 2018 Mesajlar 71 30 Aralık 2021 #4 Ekmek Arası Çitoz dedi: Arkadaşlar merhaba, Steam hesabımı arkadaşıma verdim. Guard kodu kapalı olmasına rağmen ondan guard kodu istiyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kapalı demişin ancak yine de dener misin mobil uygulamadan Steam Guard sekmesine girmeyi veya Steam hesabına bağlı maile Steam tarafından gönderilmiş bir mail var mı kontrol edebilirsen iyi olur.
Ekmek Arası Çitoz dedi: Arkadaşlar merhaba, Steam hesabımı arkadaşıma verdim. Guard kodu kapalı olmasına rağmen ondan guard kodu istiyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kapalı demişin ancak yine de dener misin mobil uygulamadan Steam Guard sekmesine girmeyi veya Steam hesabına bağlı maile Steam tarafından gönderilmiş bir mail var mı kontrol edebilirsen iyi olur.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.235 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 30 Aralık 2021 #5 Hocam mailine kod gelecek onu yazması lazım.
DraugRZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #6 Mailine kod gelecek mailine girip kodu ver girsin. Bilgisayarı tanımlar bir daha kod istemez.