5 504452 Decapat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 349 Çözümler 1 25 Haziran 2022 #1 Telefonum kırıldı ve Steam Guard şifremi alamıyorum Steam hesabımın bağlı olduğu e-posta da hattım silindiği için de o epostaya da giremiyorum. Ne yapacağım ben şimdi?
Telefonum kırıldı ve Steam Guard şifremi alamıyorum Steam hesabımın bağlı olduğu e-posta da hattım silindiği için de o epostaya da giremiyorum. Ne yapacağım ben şimdi?
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #2 Steam destek kısmını yaz en azından kulancı adını ve telefon numaran aynı ise hesabı alabilirsin ve alışveriş yaptın kartı yazman lazim.
Steam destek kısmını yaz en azından kulancı adını ve telefon numaran aynı ise hesabı alabilirsin ve alışveriş yaptın kartı yazman lazim.
5 504452 Decapat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 349 Çözümler 1 25 Haziran 2022 #3 Format at knk dedi: Steam destek kısmını yaz en azından kulancı adını ve telefon numaran aynı ise hesabı alabilirsin ve alışveriş yaptın kartı yazman lazim. Genişletmek için tıkla... olmadı
Format at knk dedi: Steam destek kısmını yaz en azından kulancı adını ve telefon numaran aynı ise hesabı alabilirsin ve alışveriş yaptın kartı yazman lazim. Genişletmek için tıkla... olmadı