Steam Guard Nasıl Kapatılır?

Typer31

Hectopat
Arkadaşlar herhangi bir siteye Steam ile giriş yaptığım zaman;
Böyle geliyor ve can sıkmaya başladı Mobil Steam'ı telefona daha yeni yükledim pek bilgim yok. Lütfen yardım edin kısmına tıkladığım zaman Kimlik doğrulayıcıyı kaldır diyor sizce tıklamalı mıyım çünkü cidden problem yaratıyor bir siteye gireceğim ve 2 saat telefonumu bekliyorum. Kaldırınca Steam güvenlik düşer mi? Giriş yaparken falan böyle demese onu nasıl ayarlayacağım telefonumdan ve Steam PC den. E-posta olarak alsam da olur kod'u.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce telefondan kaldırman lazım, sonra Pc'den ancak benim bildiğim bu olmadan pazarda alım-satım yapamıyorsun. Ayrıca güvenliğini arttırıyor bu tür şeyler. Hesabının çalınması kaçınılmaz. "Beni hatırla" butonuna tıklasan sormaz bi daha zaten.

Kesinlikle kaldırmayın derim. Steam Guard, hesabınızın güvenliği için çok iyi bir araç.

Bu kodu tekrar tekrar yazmak istemiyorsanız Steam'in sitesinden bir kereliğine giriş yapın. Telefonunuza gelen kodu yazın, anında kod gelir zaten. Beni hatırla derseniz, 1 ay boyunca Steam hesabınıza site üzerinden bağlı kalacaksınız.

Tamam hallettim sayılır sorun çıkarsa yeniden yazarım fakat cs.money sitesine girdim takas yapıyorum Lütfen mobil doğrulayıcıyı etkinleştirdiğinzden emin olun. diyor ne yapmalıyım telefonuma ne gelecek

Tamam hallettim sayılır sorun çıkarsa yeniden yazarım fakat cs.money sitesine girdim takas yapıyorum Lütfen mobil doğrulayıcıyı etkinleştirdiğinzden emin olun. diyor ne yapmalıyım telefonuma ne gelecek
Steam'ı telefonuna yükle, sonra ordan giriş yapıp etkinleştir. O kadar.

Zaten yüklü giriş yapılı steam guard etkinleştirildi mobile koruma aktif daha ne yapmam gerekiyor giremiyorum takas yapamıyorum .

Kapatmak yerine android kullanıyorsanız widget ekleyebilirsiniz.Bu sayede daha hızlı koda erişiminiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…