Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 26 Ocak 2016 #1 Merhabalar. 3-4 gün önce ben Lounge sitelerine girebilmek için telefonum ile Steam'i bağdaştırdım. Lakin artık her Steam'e girdiğimde benden kod istiyor ve telefonum her zaman aktif olamaz bildiğiniz üzere. Ne yapmam gerekir ?
Merhabalar. 3-4 gün önce ben Lounge sitelerine girebilmek için telefonum ile Steam'i bağdaştırdım. Lakin artık her Steam'e girdiğimde benden kod istiyor ve telefonum her zaman aktif olamaz bildiğiniz üzere. Ne yapmam gerekir ?
N newtech Hectopat Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 27 26 Ocak 2016 #2 Tarayıcı geçmişini filan silmeyin veya şifrenizi kaydedin.Ben böle yapıyordum direk girip bet oynuyordum.Ayrıca beti bırakmanızı tavsiye ederim.
Tarayıcı geçmişini filan silmeyin veya şifrenizi kaydedin.Ben böle yapıyordum direk girip bet oynuyordum.Ayrıca beti bırakmanızı tavsiye ederim.
JAKE Hectopat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 152 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #3 Uygulamada Steam Guard a gir Ayarları Değiştir göreceksin ona tıkla oradan e-posta ile al seçeneğini seç mail gelecektir.
Uygulamada Steam Guard a gir Ayarları Değiştir göreceksin ona tıkla oradan e-posta ile al seçeneğini seç mail gelecektir.