Steam Guard Sorunu

Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir telefona geçtim yakın zamanda ve bu geçiş esnasında eski telefonumdan yeni telefonuma Steam guard'ı geçirmek için eski telefonumdan Steam guard'ı kapattım. Buraya kadar sorunsuz bir şekilde ilerliyordum ama yeni telefonumdan guard'ı aktifleştirmek istediğimde telefonuma gelen sms'i girdim ve kabul etmedi. Çıktım tekrar denemek için geri geldim guard kısmına ve Steam guard'ı iptal et yazısı vardı. Fakat daha etkinleştirmemiştim oysa ki. Hesabımın şifresi falan hala aynı fakat Steam guard kodu alamadığım için hiçbir şekilde giriş yapamıyorum, sadece telefonumda giriş yapılı bir şekilde kalmış bulunmakta. Ne yapmalıyım?

Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyin.
Denemek aklıma geldi fakat tekrar erişim sağlayamamaktan korktum bunu deneyeceğim en sonunda.
İşlemlerinizi mail adresiniz üzerinden devam ettirin.
Ve bir yerlerde telefonuma erişimim artık yok tarzında bir seçenek olmalı, bunu da deneyebilirsiniz.
Evet o seçenek ile benden e-posta adresimi, kullanıcı adımı, işlem yaptığım kartı falan istedi hepsini cevapladım fakat mail adresime herhangi bir cevap gelmedi 2 gündür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı