ProXory Megapat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2017 #1 Steam Guard'ı tabletime kurabilir miyim? Herhangi bir sıkıntı olur? Teşekkürler
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.282 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2017 #2 Kurabilirsiniz, olacak tek sıkıntı internet cafe veya arkadaşlarının evinde giriş yapabilmek için tabletini yanında taşıman gerekecek.
Kurabilirsiniz, olacak tek sıkıntı internet cafe veya arkadaşlarının evinde giriş yapabilmek için tabletini yanında taşıman gerekecek.
ProXory Megapat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2017 #3 Shimada Sensei dedi: Kurabilirsiniz, olacak tek sıkıntı internet cafe veya arkadaşlarının evinde giriş yapabilmek için tabletini yanında taşıman gerekecek. Genişletmek için tıkla... ben hesabı sadece rulet sitelerinde kullanmak için aldım yardımın için teşekkürler
Shimada Sensei dedi: Kurabilirsiniz, olacak tek sıkıntı internet cafe veya arkadaşlarının evinde giriş yapabilmek için tabletini yanında taşıman gerekecek. Genişletmek için tıkla... ben hesabı sadece rulet sitelerinde kullanmak için aldım yardımın için teşekkürler