BraveHeart32 Hectopat Katılım 14 Eylül 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi Steam'a kayıtlı telefon numaram kapandı .Bir türlü Steam'e giremiyorum. Ne yapabilirim?
Başlıkta da gördüğünüz gibi Steam'a kayıtlı telefon numaram kapandı .Bir türlü Steam'e giremiyorum. Ne yapabilirim?
AtakanD. Megapat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 855 Makaleler 3 Yer Antalya 13 Haziran 2017 #2 Steam kodlarınızdan 1 tanesini kullanabilirsiniz. Kodları kaydetmediyseniz başka yöntemlerde vardı sanırım.
Steam kodlarınızdan 1 tanesini kullanabilirsiniz. Kodları kaydetmediyseniz başka yöntemlerde vardı sanırım.
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 12 Ağustos 2017 #3 Kurtarma kodun gittiyse destek ile iletişime geç İngilizce konuşman gerek umarım mailine elen oyun satım alımlarını umarım silmedin. Destek senden alım satımların cüzdan kodlarını istiyor.
Kurtarma kodun gittiyse destek ile iletişime geç İngilizce konuşman gerek umarım mailine elen oyun satım alımlarını umarım silmedin. Destek senden alım satımların cüzdan kodlarını istiyor.