Çözüldü Steam Guard yüzünden hesaba giriş yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mmmcanbalta

Decapat
Merhabalar. Bilgisayara format attırdım ve Steam'i tekrar yükledim. Hesap adımı ve şifremi yazdım fakat format attığım için bilgisayarımı yeni olarak algılayıp Steam Guard'ı aktif etti. E-mailime mesaj geldiğini ve doğrulamam gerektiğini söyledi. Sorun olan şey ise e-mailimi biliyorum fakat şifresi bir türlü aklıma gelmiyor. Steam Destek'e yazdım fakat daha cevap gelmedi. Ne yapmam gerek?

Not: Perşembe günü internete erişimim olacak ve gelen yanıtları o zaman göreceğim. Steam Destek çözüm gösterirse o zaman haber vereceğim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

E-mail şifreni geri almayı deneyebilirsin mail hangi telefon numarasına kayıtlı ise kurtarma kodu gelecektir.

Steam destek bu konularda yükümlülüğü üzerinden atmak için ilk mail için steamguard ayarladığında sana kod veriyor. Kurtarma kodu adı altında. O kodu bulabilirsen kurtarabilirsin. Bence şuan e-mail'inin şifresini bulmaya çalış çünkü steam bu konuda sana yardımcı olamaz. Yada Steam'e daha önce bağlanmış bir cihazdan bağlanmayı dene.

O kodu nasıl bulacağım ki?

Geçmiş olsun o zaman. Desteğe yazın steam guard erişimsiz fatura falan isteyip açabiliyorlar.
Biraz hafıza zorlamaya devam edeceğim sanırım. Destekten yanıt geldiği zaman göreceğiz artık. Teşekkürler.
Evet. Ne oldu bilmiyorum ama e-posta adresim farklıymış. Hesabım çalındı kısmına tıklayınca şu an aktif olarak kullandığım adrese kod gönderdiklerini söylediler. Girince de açıldı. Yani hangi adresle kayıt olduğumu karıştırınca böyle bir olay yaşandı. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Sorun çözüldü.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…