B Beşiktaşk Hectopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2017 #1 Steam uygulamasında kimlik doğrulayıcıyı ekleye basıyorum ama saat, tarih veya zaman dilimi yanlış diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2017
Steam uygulamasında kimlik doğrulayıcıyı ekleye basıyorum ama saat, tarih veya zaman dilimi yanlış diyor.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2017 #2 Peki bu dilimler sende doğru ayarlı mı şuan?
gandalfmeg Hectopat Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2017 #3 Silinen üye dedi: Steam uygulamasında kimlik doğrulayıcıyı ekleye basıyorum ama saat, tarih veya zaman dilimi yanlış diyor. Genişletmek için tıkla... Otomatik saat tarih dilimini kapat veya aç. Sanırım Mobil doğrulama kullanacaksın.
Silinen üye dedi: Steam uygulamasında kimlik doğrulayıcıyı ekleye basıyorum ama saat, tarih veya zaman dilimi yanlış diyor. Genişletmek için tıkla... Otomatik saat tarih dilimini kapat veya aç. Sanırım Mobil doğrulama kullanacaksın.