Oyun Steam güncel indirimler

Makaleler
1
Yer
Balıkesir
An itibarıyla gerçekleşen indirimler arasından beğendiklerimi sunmak istedim.

Red Dead Redemption 2 - 150 TL. Özellikle son fiyat artışlarından sonra Rockstar Games de fiyat değişikliğine gidebilir. Zamanında L. A Noire için gerçekleşmişti bu olay.

Mafia 1 - Kısa süreliğine bedava, kütüphaneye ekleyebiliyorsunuz.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege - 35 TL. Bu fiyata alınabilir fakat 44,55 TL'ye "Year 7 Deluxe Edition" sürümünü almanızı öneririm.

Need for Speed Payback - 19,90. Bu fiyata aynı şekilde güzel bir deneyim yaşayıp, kütüphaneye ekleyebilirsiniz. Xbox Game Pass tarafına da yönelmek alternatif olabilir, beğenirseniz satın alabilirsiniz.

CoD serisi.

Chivalry 2 - 36,60 TL. Özellikle Orta Çağ hayranları için kaçırılmayacak bir fırsat. Mordhau oynadıysanız eğer ona benzer bir yapısı var. Sektör ele geçirme tarzı çok oyunculu görev şeması da oyuna akıcılık katıyor. Saatlerce oynadım, hala daha oynayabilirim.

Steam dışında Epic'te Mafia serisi daha ucuza geliyor, Definitive sürümlerini almak isteyenler oraya bakabilir.
Mafia 2 DE - 16 TL, Mafia 3 DE - 16 TL.

Papara Cashback ile Amazon Prime üyeliğinizi yarıya yarıya satın alabilirsiniz. Bu sayede şu an erişilebilir olan AC: Origins'i UConnect kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Tabii ki 4 TL karşılığında.

Özellikle RDR 2 favorim oldu, çok saatler oynamak isterdim fakat sınav daha önemli pek tabii, iyi oyunlar!

Son düzenleme:
An itibarıyla gerçekleşen indirimler arasından beğendiklerimi sunmak istedim.
Red Dead Redemption 2 - 150 TL. Özellikle son fiyat artışlarından sonra Rockstar Games de fiyat değişikliğine gidebilir. Zamanında l. A noire için gerçekleşmişti bu olay.
Mafia 1 - kısa süreliğine bedava, kütüphaneye ekleyebiliyorsunuz.
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege - 35 TL. Bu fiyata alınabilir fakat 44,55 TL'ye "year 7 Deluxe Edition" sürümünü almanızı öneririm.
Need for Speed Payback - 19,90. bu fiyata aynı şekilde güzel bir deneyim yaşayıp, kütüphaneye ekleyebilirsiniz. Xbox Game Pass tarafına da yönelmek alternatif olabilir, beğenirseniz satın alabilirsiniz.
CoD serisi.
Chivalry 2 - 36,60 TL. Özellikle Orta Çağ hayranları için kaçırılmayacak bir fırsat. Mordhau oynadıysanız eğer ona benzer bir yapısı var. Sektör ele geçirme tarzı çok oyunculu görev şeması da oyuna akıcılık katıyor. Saatlerce oynadım, hala daha oynayabilirim.

Steam dışında Epic'te Mafia serisi daha ucuza geliyor, Definitive sürümlerini almak isteyenler oraya bakabilir.
Mafia 2 de - 16 TL, Mafia 3 de - 16 TL.

Papara cashback ile Amazon Prime üyeliğinizi yarıya yarıya satın alabilirsiniz. Bu sayede şu an erişilebilir olan AC: Origins'i uconnect kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Tabii ki 4 TL karşılığında.

Özellikle RDR 2 favorim oldu, çok saatler oynamak isterdim fakat sınav daha önemli pek tabii, iyi oyunlar!

Elinize sağlık güzel olmuş.
Oyunların arasına boşluk koyup yaparsan çok daha anlaşılır olur.

Çok karmaşık olmuş. Biraz daha güzel anlatılabilirdi. Özet geçmek gerekirse:
EA oyunlarının büyük bir kısmı indirimde
Activision oyunlarının hepsi indirimde
GTA 5 ve RDR2 dahil tüm Rockstar oyunları indirimde
Dying Light 2 indirimde
Tüm Mafia serisi indirimde ve Mafia 1 Classic bedava
Rockstar Launcher'da GTA Trilogy Definitive Edition 352TL.

@490836 Dedikleriniz doğru, ben aralarından seçmeye çalıştım genel bir bilgilendirme yerine önerdiklerimi söylemek istedim. Teşekkürler ek bilgiler için.
Rica ederim hocam. Önemli olduğunu düşündüğüm ekstra indirimleri belirteyim dedim.

Payback indirimi nefis aslında alınır mı bilemedim .

Eline sağlık bilgilendirme için, hazır gelmişken hiç rts türü veya Mount and Blade gibi oyunlar önerebilecek var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı