Steam Güncelleme Sorunu

mehmetsalih63

Hectopat
Merhabalar Steam'den aldığım Stranded Deep oyununu 0.71 sürümü çıktı ancak ben hala bilgisayarımda 0.7.02 sürümünü oynuyorum. Yani oyun güncelleme aldı üç gün önce ama benimki güncellenmedi hala eski sürüm. Steam üstünden baktığımda da herhangi bir indirme veya güncelle butonu göremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar Steam'den aldığım Stranded Deep oyununu 0.71 sürümü çıktı ancak ben hala bilgisayarımda 0.7.02 sürümünü oynuyorum. Yani oyun güncelleme aldı üç gün önce ama benimki güncellenmedi hala eski sürüm. Steam üstünden baktığımda da herhangi bir indirme veya güncelle butonu göremiyorum.
Hocam biraz klişe olacak ama kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi? Oyun hakkında pek bilgim yok ama sanırım hikaye oyunu save dosyalarını koruyup kaldırıp tekrar kurabilirsin.

Acaba sadece güncelleme duyurusumu diye düşünüyorum ancak YouTube da güncelleme videoları var oynanış
Hocam...
Hocam biraz klişe olacak ama kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi? Oyun hakkında pek bilgim yok ama sanırım hikaye oyunu save dosyalarını koruyup kaldırıp tekrar kurabilirsin.
böyle düzelebilir diye düşündüm ama...
hocam steam üzerinden kaldırdım tekrar yükledim ama aynı maalesef
deyince bende anlamadım ya 🤔.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı