Çözüldü Steam güncellemenin boyutunu fazla gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shinsai

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
Herkese selam arkadaşlar. PUBG'ye bildiğiniz üzere 9.2 güncellemesi geldi bugün itibarıyla. Ben oyunu güncellerken şunu fark ettim. Güncelleme bende 10.8 GB, arkadaşımda ise 5.7 GB. İndirmeyi iptal ettim tekrar başlattım, Steam'ı açıp kapattım ama sonuç nafile. Benim de internetim çok yavaş olduğu için ekstradan beklemek istemiyorum. Yardımcı olacak var mıdır acaba?

Çözüm
Az önce kendimce bir çözüm keşfettim.
Daha dün yüklemiştim PUBG'yi, 10 GB civarı bir indirme yaptım. Bugün sabah bir açtım 10 GB güncelleme diyor. Oyun dosyalarını doğrulayınca güncelleme 5 GB boyutuna indi.
Az önce kendimce bir çözüm keşfettim.
Daha dün yüklemiştim PUBG'yi, 10 GB civarı bir indirme yaptım. Bugün sabah bir açtım 10 GB güncelleme diyor. Oyun dosyalarını doğrulayınca güncelleme 5 GB boyutuna indi.

Çözüm
Denedim ama olmadı.
Düzenleme. Denileni tekrar denedim ve şuan 5.7 GB oldu. En iyi cevap olarak @Emre KARAN 'ı seçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…