Steam hakkında yaşadığım ilginç olay

Ascendency

Hectopat
Makaleler
3
Son bir yıldır falan depolama alanım azalmaya başladı. Nispeten az oyunum vardı. Toplasan 200-300 GB alan kaplardı. Kullandığım HDD'nin alanı 1 TB. Tabii pek aklıma gelmedi. HDD'nin alanı 100 GB'a kadar düştü ve bir oyun indirmek için diğerini silmeye başladım. Dün aklıma esti, dedim hepsine bakayım. Sadece Steam Workshop'un klasörü 250 GB yer kaplıyor. Birçok moda aboneymişim. Aboneliklerden çıkmama rağmen boyut azalmayınca neden olduğunu anladım.

Şu ana kadar sildiğim tüm oyunlar ve modlar kaldırmama rağmen diskte kalmaya devam etmiş. Workshop'taki tüm modları Dosya Gezgini'nden silince bayağı yer açıldı. Kullanmadığım oyunların da dosyaları duruyor. Onları ayıklayıp onları da silmeyi düşünüyorum. Yeni HDD alma planları kurmaya başlamıştım. Ama sorunu böyle çözdüm.

Gizli klasörleri göster seçeneğini açık tutun. Diskte geri dönüşüm kutusu gibi birşey oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…