C CoolmondeR Decapat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #31 GreatestOfAlltimes dedi: @CoolmondeR İlk maçınızda ağır Griefing yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... tamamda griefing den atmadılarki vac
GreatestOfAlltimes dedi: @CoolmondeR İlk maçınızda ağır Griefing yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... tamamda griefing den atmadılarki vac
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 2 Kasım 2020 #32 Oyuna girince ne yaziyor tam olarak? Ekranin üstünde?
Texrtwind Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #33 Ben de VAC ban yedim. Açmaya-açtırmaya çalışmadım. Skinlerim vardı. Evet hile kullandım. Bu durumdan şikayetçi değilim. Evet şerefsizim.
Ben de VAC ban yedim. Açmaya-açtırmaya çalışmadım. Skinlerim vardı. Evet hile kullandım. Bu durumdan şikayetçi değilim. Evet şerefsizim.
C CoolmondeR Decapat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #34 ve zaten daha önceden 2-3 gün önce pazar banı yemiştim onu açtırdım yani kalıcı pazar banını açtırdım şimdi neden yedim anlamıyorum. reptile dedi: Oyuna girince ne yaziyor tam olarak? Ekranin üstünde? Genişletmek için tıkla... böyle Dosya Ekleri resim_2020-11-02_174820.png 563,7 KB · Görüntüleme: 208
ve zaten daha önceden 2-3 gün önce pazar banı yemiştim onu açtırdım yani kalıcı pazar banını açtırdım şimdi neden yedim anlamıyorum. reptile dedi: Oyuna girince ne yaziyor tam olarak? Ekranin üstünde? Genişletmek için tıkla... böyle
Texrtwind Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #35 Boş yere VAC ban yemezsin. Karambitli hesabımda hile açıp VAC yiyen biri olarak diyorum hiç çırpınma. (Evet gerizekalıyım.)
Boş yere VAC ban yemezsin. Karambitli hesabımda hile açıp VAC yiyen biri olarak diyorum hiç çırpınma. (Evet gerizekalıyım.)
DracheN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 5.165 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i5 12400F (6C/12T) GPU: MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192Bit RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 Motherboard: MSI H610M BOMBER DDR4 3200MHz(OC) SSD: Kioxia 500GB Exceria NVMe M.2 SSD (1700MB R / 1600MB W) PSU: THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS Case: MSI MAG FORGE M100R ARGB Monitor: MSI MAG 251RX 240HZ 1MS GtG 10-bit OS: Windows 11 Home SL Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #36 Griefingten kalıcı ban yemezsiniz, hile ile ilgili bir durum.
C CoolmondeR Decapat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #37 Texrtwind dedi: Boş yere VAC ban yemezsin. Karambitli hesabımda hile açıp VAC yiyen biri olarak diyorum hiç çırpınma. (Evet gerizekalıyım.) Genişletmek için tıkla... ama ben hile açmadım ve hakkımı sonuna kadar savunacağım reptile dedi: Oyuna girince ne yaziyor tam olarak? Ekranin üstünde? Genişletmek için tıkla... overwatch tarafından engellendi - oldukça hatalı yazıyo
Texrtwind dedi: Boş yere VAC ban yemezsin. Karambitli hesabımda hile açıp VAC yiyen biri olarak diyorum hiç çırpınma. (Evet gerizekalıyım.) Genişletmek için tıkla... ama ben hile açmadım ve hakkımı sonuna kadar savunacağım reptile dedi: Oyuna girince ne yaziyor tam olarak? Ekranin üstünde? Genişletmek için tıkla... overwatch tarafından engellendi - oldukça hatalı yazıyo
Texrtwind Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #38 CoolmondeR dedi: ama ben hile açmadım ve hakkımı sonuna kadar savunacağım Genişletmek için tıkla... Hangi hileydi kardeşim? Ezglobal mi codings mi?
CoolmondeR dedi: ama ben hile açmadım ve hakkımı sonuna kadar savunacağım Genişletmek için tıkla... Hangi hileydi kardeşim? Ezglobal mi codings mi?
Atiba1903 Picopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 275 Çözümler 2 2 Kasım 2020 #39 CoolmondeR dedi: Ama ben hile açmadım ve hakkımı sonuna kadar savunacağım Overwatch tarafından engellendi - oldukça hatalı yazıyor Genişletmek için tıkla... Açmadıysan bilgisayarında senin kurmadığın bir saldırı trojani de olabilir. Bilgisayarını tarat bence .
CoolmondeR dedi: Ama ben hile açmadım ve hakkımı sonuna kadar savunacağım Overwatch tarafından engellendi - oldukça hatalı yazıyor Genişletmek için tıkla... Açmadıysan bilgisayarında senin kurmadığın bir saldırı trojani de olabilir. Bilgisayarını tarat bence .
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 2 Kasım 2020 #40 Ben bu başlıkları görünce otomatik olarak gülüyorum. İstediğin yere el basabilirsin fakat geri dönüşü olamıyor maalesef. Daha masraflı vac hesaplarla yiyip paşa paşa oturanlar var, bilemedim. Üstelemene gerek var mı gerçekten?
Ben bu başlıkları görünce otomatik olarak gülüyorum. İstediğin yere el basabilirsin fakat geri dönüşü olamıyor maalesef. Daha masraflı vac hesaplarla yiyip paşa paşa oturanlar var, bilemedim. Üstelemene gerek var mı gerçekten?