Steam hareketli avatar tavsiyesi

Öncelikle belirteyim, profilin kötü. Arka plan ile çizim vitrininin birbiriyle en ufak bir alakası yok.

Ben hareketli avatar almanı önermem, arka plan değiştirince bunun da pek anlamı kalmıyor. Ben de almıştım, birkaç gün kullandım sıkıldım bıraktım. İlla alacaksan bu olur gibi:

Öncelikle belirteyim, profilin kötü. Arka plan ile çizim vitrininin birbiriyle en ufak bir alakası yok.

Ben hareketli avatar almanı önermem, arka plan değiştirince bunun da pek anlamı kalmıyor. Ben de almıştım, birkaç gün kullandım sıkıldım bıraktım. İlla alacaksan bu olur gibi:

Hocam profilim için ne önerirsiniz? Ben buraya kadar geleceğimi tahmin etmiyordum.

Hocam Steam seviyen çok düşük, 1 tane vitrin kullanabiliyorsun zaten. Profilin genel olarak fazla hareketli ve göz yoruyor. Çizim vitrinin arka planla uyumsuz. Tema seçimin komple uyumsuz. Kendi Steam hesaplarımı bırakıyorum, beğenirsen aynı tasarımları kullanabilirsin:
Hocam sizce bu profil nasıl olur?

Fena değil gibi hocam. Hareketli avatar almayı pek sevmiyorum. Profil fotosu kendime özgü olsun isterim. Bunları çok kişi kullandığı için hoşuma gitmiyor. Kişisel görüşüm tabii, seviyorsan alabilirsin hocam. Hoş duruyor.

Teşekkür ederim hocam. Dediğim gibi ben Steam'de 5-6 oyun alır çıkarım diyordum. Tahminime göre çok oyun alınca puanlar birikti. Böyle uyumsuz bir şey oldu. Ama bence profil eskisine göre şu anda bir tık daha iyi oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı