Naber Müdür Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 161 26 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar tasarım işinden anlamıyorum ama hareketli çizim vitrinlerini çok beğeniyorum. Şimdi sorum şu tasarım bilen birine mi yaptırsam ya da kendim mi öğrensem yoksa gerek yok diyerek uğraşmasam mı kararsız kaldım.
Arkadaşlar tasarım işinden anlamıyorum ama hareketli çizim vitrinlerini çok beğeniyorum. Şimdi sorum şu tasarım bilen birine mi yaptırsam ya da kendim mi öğrensem yoksa gerek yok diyerek uğraşmasam mı kararsız kaldım.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 26 Temmuz 2020 #2 Uğraşmak yeni birşeyler öğrenmek istiyorum diyorsan kendin yap. Uğraşamam diyorsan bu işleri yapanları bulup istediğin çizim vitrinini yaptırtabilirsin.
Uğraşmak yeni birşeyler öğrenmek istiyorum diyorsan kendin yap. Uğraşamam diyorsan bu işleri yapanları bulup istediğin çizim vitrinini yaptırtabilirsin.
Jexx Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 132 26 Temmuz 2020 #3 Paran varsa ve uğraşmak istemiyorsan başka birine yaptır istiyorsan yaparsın aşırı zor değil.
Naber Müdür Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 161 26 Temmuz 2020 #4 Jexx dedi: Paran varsa ve uğraşmak istemiyorsan başka birine yaptır istiyorsan yaparsın aşırı zor değil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.
Jexx dedi: Paran varsa ve uğraşmak istemiyorsan başka birine yaptır istiyorsan yaparsın aşırı zor değil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.