kandas13 Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Rio de Janeiro Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #1 ETS2'yi güncellemeye çalışıyordum ancak böyle kaldı, sabit disk üzerine kayıtlı oyunlar da var ve sorun çıkmadan oynayabiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2021
ETS2'yi güncellemeye çalışıyordum ancak böyle kaldı, sabit disk üzerine kayıtlı oyunlar da var ve sorun çıkmadan oynayabiliyorum.
Mahir Çınar Girgin Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 535 Çözümler 11 Yer Ankara - Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2021 #2 CrystalDiskInfo ve CrystalDiskMark ile sağlık testi yapar mısınız? NOT: Linklere tıkladığınızda indirme başlar. Linkler güvenlidir. Artı 0 Eksi
CrystalDiskInfo ve CrystalDiskMark ile sağlık testi yapar mısınız? NOT: Linklere tıkladığınızda indirme başlar. Linkler güvenlidir.
KS KS kandas13 Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Rio de Janeiro Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #3 Hocam buyrun. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı 1.JPG 207,2 KB · Görüntüleme: 91 Artı 0 Eksi
Mahir Çınar Girgin Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 535 Çözümler 11 Yer Ankara - Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2021 #4 kandas13 dedi: Hocam buyrun. Genişletmek için tıkla... okuma ve yazma hızı oldukça düşük. Sağlık durumu da kötü. Kısacası sonu gelmiş gibi bir şey. Steam'den yine de oyun yüklenebilir ama o uyarıyı nasıl kaldırabileceğinizi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
kandas13 dedi: Hocam buyrun. Genişletmek için tıkla... okuma ve yazma hızı oldukça düşük. Sağlık durumu da kötü. Kısacası sonu gelmiş gibi bir şey. Steam'den yine de oyun yüklenebilir ama o uyarıyı nasıl kaldırabileceğinizi bilmiyorum.