E emir1212 Hectopat Katılım 11 Kasım 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2015 #1 Evet arkadaşlar bilgisayarım internete bağlı olduğu halde steam bunu görmüyor. Bilen varsa yardım etsin lütfen.
Evet arkadaşlar bilgisayarım internete bağlı olduğu halde steam bunu görmüyor. Bilen varsa yardım etsin lütfen.
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2015 #2 Tarayıcı üzerinden girdiğinde böyle bir sorun var mı? Welcome to Steam
nonameaccount Hectopat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 344 13 Kasım 2015 #3 Benim bildiğim sayfayı yenileyince geçiyor bu sorun. Eğer olmazsa kapat Steam'ı, birkaç dakika sonra aç.
Benim bildiğim sayfayı yenileyince geçiyor bu sorun. Eğer olmazsa kapat Steam'ı, birkaç dakika sonra aç.
E emir1212 Hectopat Katılım 11 Kasım 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2015 #4 Adion dedi: Tarayıcı üzerinden girdiğinde böyle bir sorun var mı? Welcome to Steam Genişletmek için tıkla... Evet tarayıcıda da böyle bir sorun var. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 11,9 KB · Görüntüleme: 439
Adion dedi: Tarayıcı üzerinden girdiğinde böyle bir sorun var mı? Welcome to Steam Genişletmek için tıkla... Evet tarayıcıda da böyle bir sorun var.
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2015 #5 Steam'in yasaklı sitelerde olmadığından emin ol. Bunun dışında çerezleri ve önbelleği temizle.
E emir1212 Hectopat Katılım 11 Kasım 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2015 #6 Adion dedi: Steam'in yasaklı sitelerde olmadığından emin ol. Bunun dışında çerezleri ve önbelleği temizle. Genişletmek için tıkla... Yasaklı siteler dediğiniz nedir?
Adion dedi: Steam'in yasaklı sitelerde olmadığından emin ol. Bunun dışında çerezleri ve önbelleği temizle. Genişletmek için tıkla... Yasaklı siteler dediğiniz nedir?