Çözüldü Steam hata kodu -102

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SLyerx

Hectopat
Daha fazla  
Önceden sorunsuz Steam çalışıyordu sonra birden aşağıdaki hatayı almaya başladım tarayıcıdan da bu siteye ulaşılamıyor hatası alıyorum.
Bunun herhangi çözümü yok mu?

SteamError.png

steam hata kodu 102 neden alınır

Steam hata kodu 102, genellikle ağ bağlantısı sorunları nedeniyle ortaya çıkar. İşte bu hatayı çözmek için bazı adımlar:
  1. İnternet Bağlantısını Kontrol Edin: İnternet bağlantınızın stabil ve düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Farklı bir ağ kullanarak bağlantıyı test edebilirsiniz1.
  2. Sunucu Durumu: Steam sunucularının düşük veya kapalı olmadığından emin olun. Steam desteği veya Steam topluluk forumlarından sunucu durumunu kontrol edebilirsiniz1.
  3. Ağ Ayarlarını Yeniden Başlatın: Cihazınızın ve ağ cihazlarınızın (örneğin, yönlendirici) yeniden başlatılması sorunu çözmeye yardımcı olabilir.
  4. Ağ Ayarlarını Sıfırlayın: Bilgisayarınızın ağ ayarlarını sıfırlayarak sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz.
Bu adımları denedikten sonra hala sorun yaşıyorsanız, Steam desteği ile iletişime geçmenizi öneririm.

Sorunu çözdüm yerel diskte Windows System32 drivers ve etc yolunu takip edin sonra host dosyasını silin bende böyle düzeldi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı