cem.ahinn Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2014 #1 Herkese merhabalar arkadaşlar Technopat'ta yeniyim arkadaşlar önceden Steam'den oyun indirmiştim canım sıkılınca silmiştim şimdi yeniden yüklemek isteyince bu oluyor, bir saatten beri bekliyorum oyun dosyaları oluşturuluyor diyor halan böyle. Recep Baltaş, Burak Alkan yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2014
Herkese merhabalar arkadaşlar Technopat'ta yeniyim arkadaşlar önceden Steam'den oyun indirmiştim canım sıkılınca silmiştim şimdi yeniden yüklemek isteyince bu oluyor, bir saatten beri bekliyorum oyun dosyaları oluşturuluyor diyor halan böyle. Recep Baltaş, Burak Alkan yardımlarınızı bekliyorum.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2014 #2 Steam Beta'ya katılın ayarlardan.
cem.ahinn Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2014 #3 Sorunum çözüldü kaldırıp yeniden kurdum hallettim.