Steam havale

ilkan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben steam üyeliğime banka hesabımdan havale yapmaya çalıştım. İlk seferde 10 tl gönderdim ama referans kodunu yazamadım çünkü mobil yapı kredide not veya açıklama yoktu. Onu daha sonra referans kodu ile geri istedim. Hala cevap bekliyorum ama muhtemelen alacam. Bu yüzden ben de ikinci bir şekilde telefonuma para transferi yapıp oradan 50 kr ile oyun alayım dedim steam tam sürüm için.

Saat 00.00 civarıydı bana atm'den telefona aktarabilirsiniz diye parayı kesti yarını beklemem gerekiyor. Daha sonra onu da zaten alacağım diye 10 tl daha yatırdım steam'e ama 17 tl gönderdim kabul edilir mi bilmiyorum. Gerçekten çok kötü bir şekilde hemen hemen 37 tl havada şuan geri alabilir miyim bilmiyorum. Banka hesabı açtığım güne de steam'e de lanet olsun özellikle de BoaCompra denen lanet şeye. Paramı geri alabilir miyim ya da 17 tl yatırılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üzerinden hangi oyunu alacaktınız? Boacompra'ya havale ile ödemelerde referans kodu yazmadan ödeme yaparsanız ödeme geçersiz olur. Geçersiz ödemelerde banka hesabınıza geri iade yapılır. Herhangi bir sorun yaşarsanız boacompra ile iletişime geçin.

BoaCompra

Oyununu ismini hatırlamıyorum zaten direk oyuna para göndermedim cüzdana yatırmaya çalıştım.

Arkadaşlar bana bugun gelen mail bu... Kredi kartımdan para çekilmiş fakat steam hesabımda tl gözükmüyor. Nedeni ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…