Arkadaşlar ben bir arkadaşıma hediye CS:GO Prime almak istiyorum fakat alamıyorum. Önce bu konu tekrar açılmış Steam destekten halledebilirsin demişler. Steam destekten CS:GO'ya basıyorum, satın alma işlemine basıyorum, sayfayı yeniliyor.
Arkadaşlar ben bir arkadaşıma hediye CS:GO Prime almak istiyorum fakat alamıyorum. Önce bu konu tekrar açılmış Steam destekten halledebilirsin demişler. Steam destekten CS:GO'ya basıyorum, satın alma işlemine basıyorum, sayfayı yeniliyor.
Genelde indirim zamanları veya indirimden sonraki zamanlarda Steam yoğun kullanıldığından ve arayüz, tüm uygulamaların, fırsatların değişiminden kaynaklı olarak hatalarla, çökmelerle karşılaşılabiliyor. Biraz daha bekleyin ve tekrar deneyin. Olmazsa Steam Destek ile iletişime geçebilir ya da internet kaynaklı ise modeminizi kapatıp tekrar açarak deneyebilirsiniz.