Hata gayet açık görünüyor ama ikinizin de konumu Türkiye olduğu halde bu hatayı alıyorsan Steam desteğe yazman gerekiyor.
Arkadaşın dediği gibi bunun uyarı olması lazım. Yani ben birçok kez arkadaşıma oyun yolladım hepsinde uyarı veriyordu devam et deyip geçiyordum. Bir daha dene olmazsa Steam destek ile iletişime geç.
Şimdi aklıma geldi. Hesaplarınız sizin hesaplarınız mı yoksa satın aldığınız hesap mı? Satın alınmış bir hesapsa ve o hesap ilk olarak başka bir ülkede açıldıysa bundan dolayı hata veriyor olabilir.
Hata şeklinde devam edemiyorum. Aynı ülkeyi bırakın evlerimizin arası 100 metre yok yani neden bu hatayı alıyorum?
İkimizin de konumu Türkiye.
Bizim hesaplarımız. Steam desteğe yazdım umarım uzun sürmez. Uyarı olarak alıyorum da devam ete basınca ödeme işlemi gerçekleşmedi diyor.
Steam içi konumunuzu yine de kontrol etmenizi öneririm bir şey deneme amaçlı değiştirmiş unutmuş olabilirsiniz, yine olmazsa Steam desteğe ticket atmak en mantıklısı olacaktır, bir işe yarar mı veya mantığı ne bilmiyorum ama VPN varsa kapatmanızı öneririm belki bir işe yarayabilir.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.