Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Mayıs 2021 #11 shush dedi: Yeni arkadaşlara hediye atılamıyor. Arkadaş eklediğiniz günden itibaren 3 gün geçmesi gerekiyor. Sorun bu mu bilmiyorum ama belirtmek istedim. Genişletmek için tıkla... Hayır atilabiliyor. Yani en son atılıyordu şimdi yeni bir güncellemeyle değiştirdiler mi bilmiyorum.
shush dedi: Yeni arkadaşlara hediye atılamıyor. Arkadaş eklediğiniz günden itibaren 3 gün geçmesi gerekiyor. Sorun bu mu bilmiyorum ama belirtmek istedim. Genişletmek için tıkla... Hayır atilabiliyor. Yani en son atılıyordu şimdi yeni bir güncellemeyle değiştirdiler mi bilmiyorum.
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.297 Çözümler 13 2 Mayıs 2021 #12 Faraenn dedi: Kesin bilgi mi hocam ? Çünkü eklediğim gibi 1 kere hediye attım. Başka arkadaşa denedim onuda yeni ekledim onda da gitmedi. Genişletmek için tıkla... Blondie dedi: Hayır atilabiliyor. Yani en son atılıyordu şimdi yeni bir güncellemeyle değiştirdiler mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hediye kartlarında olan bir sorundu o. Hediye oyun ile karıştırmışım. 56153 dedi: Steam Hediye Kartı mı gönderiyorsunuz? Gönderecek kişi ile 3 gün boyunca arkadaş olmanız gerekiyor ilk olarak. 3 gün bekledikten sonra gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Faraenn dedi: Kesin bilgi mi hocam ? Çünkü eklediğim gibi 1 kere hediye attım. Başka arkadaşa denedim onuda yeni ekledim onda da gitmedi. Genişletmek için tıkla... Blondie dedi: Hayır atilabiliyor. Yani en son atılıyordu şimdi yeni bir güncellemeyle değiştirdiler mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hediye kartlarında olan bir sorundu o. Hediye oyun ile karıştırmışım. 56153 dedi: Steam Hediye Kartı mı gönderiyorsunuz? Gönderecek kişi ile 3 gün boyunca arkadaş olmanız gerekiyor ilk olarak. 3 gün bekledikten sonra gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 2 Mayıs 2021 #13 Sorunum çözüldü. Çözüm: Steam Destek ile iletişime geçtim. 1 günde hallettiler. Konu kilitlenebilir.