YArifK Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #1 Sanırım aylık ödeme alıyordu. Ben aylık ödemeyi kapattım çünkü abonelik olmaması lazımdı. Zaten satin alma yerinde abonelik diye bir şey yok.
Sanırım aylık ödeme alıyordu. Ben aylık ödemeyi kapattım çünkü abonelik olmaması lazımdı. Zaten satin alma yerinde abonelik diye bir şey yok.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 6 Nisan 2022 #2 Direkt destek ekibi ile iletisime gecmeyi denediniz mi? Bu oyunda abonelik sistemi var mi ki? Artı 0 Eksi
KS KS YArifK Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #3 reptile dedi: Direkt destek ekibi ile iletisime gecmeyi denediniz mi? Bu oyunda abonelik sistemi var mi ki? Genişletmek için tıkla... Iste abonelik sistemi yok o kafamı karistirmisti. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Direkt destek ekibi ile iletisime gecmeyi denediniz mi? Bu oyunda abonelik sistemi var mi ki? Genişletmek için tıkla... Iste abonelik sistemi yok o kafamı karistirmisti.
Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 7 Nisan 2022 #4 Peki hediye gelen oyunu veren kişi iptal etmeye çalıştıysa olabilir mi sizce böyle bir şey? Artı 0 Eksi
KS KS YArifK Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #5 Kelsza dedi: Peki hediye gelen oyunu veren kişi iptal etmeye çalıştıysa olabilir mi sizce böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Hediye ettikten 1-2 hafta sonra iptal edebiliyor mu ki. Artı 0 Eksi
Kelsza dedi: Peki hediye gelen oyunu veren kişi iptal etmeye çalıştıysa olabilir mi sizce böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Hediye ettikten 1-2 hafta sonra iptal edebiliyor mu ki.