Çözüldü Steam hediye edilen oyundan kart düşer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akınbey32

Femtopat
Daha fazla  
Selam.
Biliyorum bu yaptığım iş amelelikten başka bir şey değil fakat şu an herhangi bir işte çalışmadığım için evde boş boş oturmaktansa bu şekilde kendi oyun paramı çıkarmış oluyorum.
Yeni Steam hesabı oluşturduktan sonra o hesaba oyun hediye etsem kart düşer mi? Kısıtlama varken.
Deneme amaçlı 1 tane oyun hediye ettim 3 tane kart düşürme hakkımın olduğunu belirtiyordu fakat bu kısıtlama kart düşürmeye engel mi?

Çözüm

Sınırlandırılmış kullanıcı durumundaki hesaplar aşağıdaki özelliklerin dâhil olduğu ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere şu özellikleri kullanamazlar:
  • Arkadaş ve grup daveti göndermek
  • Gruplara erişim talep etmek
  • Grup sohbeti açmak
  • Steam İncelemeleri ve Atölye eşyaları için oy kullanmak.
  • Steam Pazar'da işlem yapmak
  • Steam Topluluk eşyalarını takaslamak (Takas kartları, güçlendirme paketleri, cevherler, vs.)
  • Steam profilinizi arkadaşlarınız dışındaki kişilere görünür yapmak
  • Steam Tartışmalarına sık aralıklarla yazı yazmak
  • Steam Seviyesi (Seviye 0'a sabitlenmiştir) ve koleksiyon kartları kazanmak
Hesapta 5 dolar harcanmadığı için yukarıda yazdığı gibi, kart kazanamazsın.

Sınırlandırılmış kullanıcı durumundaki hesaplar aşağıdaki özelliklerin dâhil olduğu ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere şu özellikleri kullanamazlar:
  • Arkadaş ve grup daveti göndermek
  • Gruplara erişim talep etmek
  • Grup sohbeti açmak
  • Steam İncelemeleri ve Atölye eşyaları için oy kullanmak.
  • Steam Pazar'da işlem yapmak
  • Steam Topluluk eşyalarını takaslamak (Takas kartları, güçlendirme paketleri, cevherler, vs.)
  • Steam profilinizi arkadaşlarınız dışındaki kişilere görünür yapmak
  • Steam Tartışmalarına sık aralıklarla yazı yazmak
  • Steam Seviyesi (Seviye 0'a sabitlenmiştir) ve koleksiyon kartları kazanmak
Hesapta 5 dolar harcanmadığı için yukarıda yazdığı gibi, kart kazanamazsın.

Çözüm
Selam.
Biliyorum bu yaptığım iş amelelikten başka bir şey değil fakat şu an herhangi bir işte çalışmadığım için evde boş boş oturmaktansa bu şekilde kendi oyun paramı çıkarmış oluyorum.
Yeni Steam hesabı oluşturduktan sonra o hesaba oyun hediye etsem kart düşer mi? Kısıtlama varken.
Deneme amaçlı 1 tane oyun hediye ettim 3 tane kart düşürme hakkımın olduğunu belirtiyordu fakat bu kısıtlama kart düşürmeye engel mi?

Hocam kısıtlı hesap olduğu için kart düşmez fakat 5 dolar atıp kısıtlamayı kaldırırsan kart düşer bana düşmedi 20 lvl.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı