Steam Hediye Eklenmiyor

• Konuyu başlatan Xen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 4.418
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
1 ay gibi süre önce arkadaşım steam'dan bana Postal 2 adlı oyunu hediye olarak attı. Bende daha sonra kütüphaneme eklerim diye envantere aldım. Şimdi denediğimde ise ;

Üzgünüz, bir sorun meydana geldi:
Hediye kütüphanenize eklenemiyor. Önceden eklenmiş olabilir. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Diyor. Steama ticket atsam düzelir mi ? Veya gerek var mı.

Oyun kütüphanemde yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kissaki Hocam iyi okuyup anla sorunu ondan sonra bi fikrini ortaya koy yazmış olmak için yazmayın şuraya.

Daha önce yaşanmış bir sorundan bahsediyorum bence sen dikkatli oku bölge kodu doğru olmayan bir oyunu envanterine koyduğun zaman aktif ederken sıkıntı çıkabiliyor aynı şekilde farklı bölgede Steam kullanan arkadaşının gönderdiği hediyede kullanılamaz. Sen Türkiye'de Steam kullanıyorsan hediyeyi gönderen kişininde Steam'i Türkiye üzerinde olması gerekiyor. Ben foruma katılalı 1 yıl olacak neredeyse sadece yazmış olmak için yazsaydım 192 değil 1192 mesajım olurdu birini haksız yere yargılamadan önce 2 kere düşün.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı