Steam hediye etme kısıtlaması nasıl kaldırılır?

Metin Alsancak

Centipat
Daha fazla  
Steam'de 2 hesabım var. Biri ana hesap diğeri ise yan hesap. CS2 oynadığım kasaları satıp diğer hesaba oyun hediye etmek için açmıştım yan hesabı. FIFA indirime girmiş Steam cüzdanımda da yetecek kadar bakiye var fakat oyunu ana hesabıma hediye etmiyor. Steam desteğe yazdım hesapta hediye kısıtlaması olduğunu söylediler. Bunu nasıl kaldırabilirim?

5 dolarlık alışveriş yap. Kısıtlama kalkar.

Ana hesaba harcadığın tutarı geçtiği sürece hediye edebilirsin hocam. Mesela ana hesaba 10 dolar harcadıysan baska bir hesaba 10 dolar hediye edebilirsin fazlasına izin vermez. 10 dolar hediye ettin diyelim ana hesaba kendi bakiyenden (cebinden) para eklemediğin sürece başka hesaba bildiğim kadarı ile hediye gönderemezsin. Kendi hesaplarımda kart düşürüp oyun alırken böyle bir şey olduğunda bana böyle demişlerdi yani. En iyi ihtimal düşürdüğünüz kasaları takas ile göndermeniz olacaktır.

Ya destek kaldıracak ya da hesabın kendisine para harcaman lazım, oyun vs. alım yaparsan kalkar.

Eğer hediye kısıtlaması gelirse sadece Steam kaldırabiliyor diye biliyorum. Alt hesabımdan ana hesabıma çok fazla hediye oyun attığımdan aynı durumla karşılaşmıştım. İki hesabında sahibinin siz olduğunu ispatlamanız, hesapta da yasa dışı para aktarımının yapılmadığını belirtmek lazım. Gerisi destek ekibinin insafına kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…