Steam hediye iade edilir mi?

Tsukasa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5625U
RTX 3050 Mobile GPU + RTX 3070TI Desktop GPU
16 GB RAM
Bilgisayarıma yabancı bir program indirmiştim yanlışlıkla Windows Defender'da tanımadı. Daha sonra Steam'e girdiğimde cüzdanımda 24 TL varken 3 kalmış zaten 1 TL oyunlar alıp kartlarını düşürüp satıyordum bayağıdır biriktirmiştim. Baktım geçmişe tanımadığım exploit isimli kullanıcıya Dying Light paketi göndermişim. Bilgisayara sıfırdan format attım. Steam desteğe yazdım durumu ve bana ekteki gibi bir e-posta gönderdiler. İade etmek için yapabileceğim herhangi bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230301_163209_Gmail.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 152
Kendi hesabındaki iade etme şartlarıyla aynı şartı karşılamalı ve gönderdiğin hesabın sahibid iade edilebilirliği onaylaması gerekiyor destekten.

bakiye hediye edilebiliyorsa ederim 24tl

Hediye iade edilmiyor hocam.

Edemezsiniz diye biliyorum karşı taraf onaylamadan, 20 TL'den ne olacak Steam bakiyesi yollayabilirim isterseniz.

Öncelikle karşı tarafın iade etmesi lazım, sonra size bildirim düşer siz de onay verirsiniz iade olur. Aksi takdirde kendiniz gönderdiğiniz hediyeyi iade alamazsınız karşı taraf istemeden.

20 TL'yi boş ver. Hesabı güvene al ikili doğrulamayı etkinleştir, mail adresi şifreni falan da değiştir.
Format atmışsın ama flash veya diskini biçimlendirmeyip diğer disk bölümlerini bıraktıysan antivirüs programı da kur. İade içinde desteğe bir ticket at izah et dene.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize teşekkür ederim sanırım steam vermeyecek neyse sağlık olsun çok birşey değildi en azından.
Öncelikle karşı tarafın iade etmesi lazım, sonra size bildirim düşer siz de onay verirsiniz iade olur. Aksi takdirde kendiniz gönderdiğiniz hediyeyi iade alamazsınız karşı taraf istemeden.
Yok hocam uğraşmamın sebebi bir sürü kart düşürüp satıp kazandığımdan emek boşa gitmesin diye uğraşıyordum iki aşamalı doğrulama açtım yapacak bişey yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…