Evet, başlıktan içeriği anlayamadınız. Anlatıyorum, şimdi benim hesabımda bir miktar para var. Arkadaşıma CS:GO atmayı düşünüyorum. Arkadaşım daha önce bir satın alım gerçekleştirmediğinden dolayı hesabı kısıtlı. Şayet ona oyunu attım diyelim, telefona bağladığı takdirde takas yapabilir mi, hesabı kısıtlı kalır mı(cevabı sanırım evet ama sorayım dedim)?
Arkadaşımın dediği gibi hesaba 5 dolar yani 15-20 TL gibi oyun alması lazım ve bu Hizmet Süresi ve diğer rozetler ve etkinlikleri açar. Telefona bağlarsa 15 gün sonra takas yapabilir. Fakat hediye ile kısıtlama kalkmaz.
Steam Mağazasından 5 Amerikan Doları veya daha fazlasına denk bir Steam Hediyesi satın almak (arkadaşınızdan bir Steam hediyesi veya dijital hediye kartı almak sayılmaz).
Steam Mağazasından 5 Amerikan Doları veya daha fazlasına denk bir Steam Hediyesi satın almak (arkadaşınızdan bir Steam hediyesi veya dijital hediye kartı almak sayılmaz).
Ana hesabımın banı açık zaten yan hesabımınkini açmak istiyorum ve oyununda ayrı hesabımda kalmasını istemiyorum. Hiç harcama yapmadığım bir hesap birine hediye atınca açılmaz mı yani?
Ana hesabımın banı açık zaten yan hesabımınkini açmak istiyorum ve oyununda ayrı hesabımda kalmasını istemiyorum. Hiç harcama yapmadığım bir hesap birine hediye atınca açılmaz mı yani?