Steam Hediye Kısıtlaması Kaldırılabilir mi?

• Konuyu başlatan Racoon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 104

Racoon

Decapat
Makaleler
2
Normal bir hata sandım, 1-2 gün bekledim. Düzelmeyince destek talebi oluşturdum ve hediye satın alma kısıtlaması geldiğini öğrendim. Forumlarda, harcadığınızdan fazla hediye edemezsiniz deniyor. Hesabımda Seçkin var, yani daha önce 15 dolar harcadım. Önceden hediye ettiklerimi toplasanız en fazla 11 dolar ediyor, bunun 8 dolarını da kart ile ödedim. Bu kısıtlamanın süresini veya ne zaman kalkacağını görebiliyor muyum, ayrıca bunun bir çözümü var mı?

1766241901973.png
1766241920470.png
1766241944656.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam destek kaldıramaz veya iptal edilmesine yardımcı olamaz diyorsa biz bir şey yapamayız bence.

Ama cüzdan bakiyeniz yerine harici bir ödeme yöntemiyle hediye alabilirsiniz ve gönderebilirsiniz diyor.

Kartla alıp gönderin hediyeyi siz de. Cüzdan bakiyenizle de kendinize bir şey alırsınız.

Hocam destek kaldıramaz veya iptal edilmesine yardımcı olamaz diyorsa biz bir şey yapamayız bence.

Ama cüzdan bakiyeniz yerine harici bir ödeme yöntemiyle hediye alabilirsiniz ve gönderebilirsiniz diyor.

Kartla alıp gönderin hediyeyi siz de. Cüzdan bakiyenizle de kendinize bir şey alırsınız.

Desteğin mesajını okudum, Steam destek kısıtlamayı kaldıramaz diyor ama belki bir çözümü vardır diye düşündüm. Peki bunun belirli bir süresi varsa süresini görebilir miyim? Ayrıca hediyeyi yan hesabımdan ana hesabıma gönderiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı