Steam Heroes Evolved indirilmiyor

SametxKartal

Picopat
Daha fazla  
Steam'den Heroes Evolved'i indireceğim, yalnız indirme butonu yok. Ben de bilmiyorum neden indiremediğimi. Sistemim kötü olduğu için Heroes Evolved'i indiriyorum.

Peki ya nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilir misiniz? Gerçekten aylardır Technopat Sosyal'den destek bekliyorum cevap yok, yardımcı olun.
:(

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüğüm kadarıyla bu bir mobil oyun. Fakat PC için de çıkarmışlar Steam üzerinden. Fakat kaldırmışlar. Bilgisayarı telefon gibi kullanmaya yarayan BlueStacks gibi bir program vardı sanırım. Yine de tam bilmiyorum. Bilgisayar emulator gibi şeyleri aratarak internet üzerinden doğru bilgiye ulaşabilirsin.

Gördüğüm kadarıyla bu bir mobil oyun. Fakat PC için de çıkarmışlar Steam üzerinden. Fakat kaldırmışlar. Bilgisayarı telefon gibi kullanmaya yarayan BlueStacks gibi bir program vardı sanırım. Yine de tam bilmiyorum. Bilgisayar emulator gibi şeyleri aratarak internet üzerinden doğru bilgiye ulaşabilirsin.
Bluestacks kasıyor ama.
Bluestacks kasıyor ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı